Публікації

Показано дописи з червень, 2014

Кулінарний блокнот

Зображення
Продовжуючи тему облаштування кухні, у мене з'явився ось цей кулінарний блокнот. Так як я невеликий майстер блокнотів, то робила як я знаю і як робила раніше - на кільцях і брадсах.  Знайшла цікаву вишивку з елементами бісеру. Виходить цікаво, але поки що бісер мене в полон не взяв, хитрий він і з своїми нюансами))))) А це наша помічниця. Єдиний ангел в нашому домі Використала тканину, яка залишилася від пошиву кухонних підхваток . А для "м'якості" використала зутюжений синтапон. Трохи не врахувала товщину бутерброду для брадсів. Все таки палітурний картон 3 мм завтовшки + шари синтапону та тканини забагато)))) Листки взяла з інтернету та роздрукувала. Доречі, досить швидко зробився цей альбом. Але коли робиш щось після роботи і ввечері по півгодинки/годинку, то тиждень це все діло займає))) Думаю треба експериментувати з тканиною для вишивки. Бо у нас в місті тканину продають в одному місці...вибору там не те що мало, а взага

Бірюза та троянди

Зображення
Бажання пошити літню сумку не покидало мене вже близько року. Але тільки нещодавно я на це наважилася. Хоча першою повинна була бути сумка для чоловіка, але щось застопорилося у мене, і я вирішила спочатку зробити для себе :) 

Листівка з бантиком

Зображення
Листівки роблю дуже рідко, але якщо роблю, то за завданням або для конкретної події. Під час хвороби, коли шити важко, я почала робити листівки. Якось вони йдуть легше :)

Почитаємо?

Зображення
Привіт, мої хороші!!! Хочу з вами поділитися своєю величезною  радістю. Я стала щасливим власником кількох книжок по рукоділлю!!! 

Мій перший виграш

Зображення
Хух..зкажу я вам. Мене певний час не було, але у мене була поважна причина - я захворіла. Але зараз майже одужала і хочу з вами дечим поділитися. Мені пощастило :) Я виграла свою першу цукерку. Господиня блогу Зроби Сам(а)  розігрувала різні штучки та дрібнички, які вона зібрала після прибирання свого робочого місця. Відкривала я цю коробочку з великим завзяттям, з температурою, головним болем і безсиллям, але все таки її розібрала. Думаю досвідченим скраперам вона в пригоді не стала б, але для таких "професіоналів" як я - це як скарб :) Першою роботою, яку я зробила після одужання стала ось ця листівка. Беру з нею участь в  Завдання #38. Листівки для чоловіків | До Дня Батька . Чоловічі листівки завжди важко даються. Тож єдиною прикрасою стала ось ця золота пташечка, яку я зробила сама.

Дочекалась!

Зображення
Хочу всіх привітати з початком літа..він у мене ("початок") трошки затягнувся))))

Квіткові підсумки травня

Зображення
В перший день літа хочу поділитися з вами нашим квітковим багатством, яке нас радувало протягом травня :) А це впіймала я подвійну веселку