Публікації

Показано дописи з серпень, 2015

Майстер клас "Подорожня косметичка" / DIY Travel pouch

Зображення
Вітаю мої любі! Як минають ваші останні дні літа? Осінь підкралась вже зовсім близько. Довгенько мене не було в блогосвіті..була у відпустці, але не творчій ))) від рукоділля я не відпочиваю, хіба що трішечки))) Отже, поки я відпочивала, я підготувала МК по шиттю косметички. Заходьте до блогу Аграфки , щоб детальніше з ним ознайомитися. Писати МК зовсім нелегко))) я знову і знову повторюю, що простіше пошити і зробити щось, ніж описати сам процес))) Це дуже відповідальна робота, але взагалі вся робота відповідальна.  Мала невеличку відпустку і випробувала косметичку. Це дуже зручно і красиво))) Давно хотіла собі якусь торбинку для білизни, до торбинки руки не дійшли, маю ось такий сховок. На літо було стільки різноманітних рукодільних планів, а зробила відсотків 10. Але головне планувати, а раптом все вдасться? А мій блокнотик поповнився десятками ідей))) Творіть з задоволенням! Добра, терпіння та миру нам! А ось і майстер клас. 1.

Тут живуть спогади

Зображення
Хто ще не бачив, покажу вам фотоальбом, та не просто альбом, в ньому будуть зберігатися спогади про дівоцтво до заміжжя подружок. Як на мене, дуже гарний подарунок, сама б до такого не додумалася))) альбом вийшов дещо нетиповий як для мене, я більше прихильник чогось пастельнішого і неяскравого, але робити його від того було не менш цікаво. Потрібно було щось дівчаче і  яскраве, і вийшло таке рожеве диво ..всередині 12 кольорових листків, які чергуються між собою ..а ще їх трошки прикрасила штампами та ембоссінгом дуже подобається робити альбоми, коли їх робиш ніби відключаєшся, проникаєшся самою ідеєю подарунку, а ще я завжди думаю чого б я хотіла від такого альбому))) але тут свої бажання і думки вже треба дещо стримувати ..літо надворі, спека страшенна, а зовсім скоро я вам покажу одну роботу з морським відтінком Миру, добра та терпіння нам!

Чоловічий светр

Зображення
Мої вітання! Знаю-знаю, зараз літо, спека, але як кажуть готуй санчата літом :) Щоправда, я почала готувати їх ще весною. Закінчила в'язати елементи ще в травні, зшила всі деталі між собою в червні, а сфотографувала, коли настало кілька днів прохолоди. Светр простий, без всіляких складних штучок, як раз те що потрібно для початківця))) в планах було ще кілька, але літо не надихає на такі роботи))) ...моя модель була вередлива і сором'язлива. В'язала светр для літніх прохолодних вечорів...ага, саме прохолодних))) ..тому вигуляється в світ він вже не раніше осені))) А як проходить ваше літо? Що цікавого? Десь відпочивали? Бажаю вам вдалого серпня та МИРУ НАМ ВСІМ!