Набір на хрестини

Минулого тижня робила невеличкий набір для дівчинки на хрестини - книгу побажань, листівку та табличку для солодкого столу.

Книга розмірами А5 формату, тобто 15х21 см. Використала оригінальну Тільдо-тканину з своїх запасів..яка ж вона гарна. До речі ці тканини мені надзвичайно подобаються, про що я неодноразова згадувала ))) З ними легко працювати і вони гарної якості. 

Для листівки використала саморобну квітку з пластики. На цей раз я заготовила квіти з пластики, фарбованої акриловою фарбою. За рахунок своєї прозорої структури ці квіти виходять дуже ніжними.


Для кріплення використала кільця. Рамочку для напису зробила за допомогою Big Shot та ножів від Spellbinders. Для більшого ефекту, рамочку покрила пудрою для гарячого ембоссінгу.


Розворот має ось такий вигляд: з однієї сторони поля для напису побажань. В центрі зробила монограму з першою літерою дівчинки


а інший розворот призначений для фото


І табличка для солодкого столу. Рамку зробила за таким же принципом як і для книги побажань, єдине використала іншу пудру..Вона має золоті вкраплення..з правого боку це помітно :)


Сподіваюся набір порадував замовницю і тих для кого він замовлявся..


А нас всім бажаю миру! 

Коментарі

  1. Красиво, для маленькой принцессы)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Вика! Да, для маленькой принцессы Катеньки :) и даже табличка для кенди бара с золотом! :)

      Видалити
  2. Так нежно и воздушно! Чудная работа!

    ВідповістиВидалити
  3. Як завжди неймовірна ніжність!!! А у мене для тебе є нагорода "Liebster Blog Award". Дивись її тут - http://myzzza.blogspot.com/2014/11/liebster-blog-award.html Та приймай естафету!

    ВідповістиВидалити
  4. Необыкновенно нежно и миииило!! Как раз для самого первого чистого праздника маленького человечека! :))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт