Сяючий дитячий фотоальбом для дівчаток

Ще одна втілена ідея. Хотіла спробувати глітерну плівку в роботі - і ось він результат. Це та ж сама флекс плівка,що з попередніх альбомів, лиш з додатковим покриттям. Найбільше мені подобається, що вона стабільна і не осипається. Тобто руки і все інше залишається чистим.


..а ось власне і вигляд самого альбому - такий собі дівочий рай :) ніжна лавандова тканина, приємні пастельні кольори - ідеально не лише для Принцес, а й для Королев :)


 ..сам дизайн малюнку підкорив мене з першого погляду, і я точно знала, що альбому бути, але зрозуміла яким він буде лише через місяць :) автор TommyandTillyDesign


..ніжний образ доповнила оксамитовою стрічкою, яка ідеально пасує цьому альбому, останнім часом монохронність дизайну альбому стала навіть якимось пунктиком :))) хочеться, щоб все було просто, але разом з тим, гармонійно


..сама альбом - класичний, має зшиті аркуші між собою


..а ще має приховану сторону :) ось такий квітковий дизайн ззаду альбому


..хоч це така ж флекс плівка, як і попередні, але робота з нею є дещо складнішою, справа в тому що після вирізання майже не можливо розгледіти де прорізано малюнок, і все виглядає майже суцільно..і хоч я маю більш дрібні дизайни, з якими працювати складно і довго, але цей перевершив і їх :) але, погодьтеся, результат того вартий :)


Цей альбом доступний для продажу у моєму магазині на Crafta ось за цим посиланням Vrabec Studio Замок Принцеси

А також для іноземних покупців у магазині  ETSY VrabecStudio



Коментарі

  1. Это просто прекрасно!!!!!!! И так сказочно и по-девчачьему!!!!
    Я сегодня буду твою пленочку приклеивать, подушки вчера ночью сшила :))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..а я все чекаю, як воно вийде :)))) ніби сама роблю :DDDD тут все ж малюнок відіграє роль, ці дизайни справді неймовірні. дякую!

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Морський фотоальбом

Фольгування в домашніх умовах