Гарбузовий пиріг
Для ооснови на 25см з бортиками і решіткою:
борошно 300-350 гр.
яйця 2 шт.
сир кисломолочний - 100 гр.
масловершкове - 80 гр.
цукор 130 гр.
сіль - щіпка
розпушувач - 1 ч.л.
1.Масло кімнатної температури змішати з цукром.
2. Додати яйця ( можна лише жовтки).
3. Додати сир натертий на терці, дрібку солі.
4. Борошно пересіяти, додати розпушувач, гарно розмішати і ввести в кілька прийомів у масляну суміш.
5. Покласти до холодильника на час приготування начинки.
Гарбуз заздалегіть запечіть. На виході потрібно 600 гр. м'якоті печеного гарбуза.
Печений гарбуз - 600гр.
Сир кисломолочний - 150 гр ( можна замінити на маскарпоне чи м'який сир для чізкейку)
Цедра апельсина - я тру менше половини від цілого
Яйце - 1 шт.
Кориця, імбир мелені разом 1 ч.л. або за смаком
Крохмаль - я додаю 50гр., бо інколи начинка потім тече
1. Духовку розігріти до 180 градусів.
2. Тісто розкатати і викласти у форму. Тісто має бути близько 5 мм. Залишки можете використати на декоративну решітку.
3. Всі складові для начинки змолоти блендером і вилити у форму.
4. Випікати близько 50 хв. Серединка має злегка тремтіти, але не бути рідкою. Час регулюйте під свою духову шафу.
Охолодити при кімнатній температурі і поставити до холодильника на 6 годин або на ніч.
АААААА!!!!!!! Ну это все! Ну все! Пути назад нет!
ВідповістиВидалитидостаю тыкву из морозилки! И иду за маскарпоне и имбирем!
Очень круто смотрится! а в его потрясном вкусе я не сомневаюсь!
він ще такий колоритний вийшов :DDDD зі шрамами))) маскарпоне, то моя отсєбятіна, там сміливо можна використовувати і звичайний сир :*
ВидалитиЯ тоже с ним хочу!!! Вкусненько же! А шрамы зачет! Брутальный гарбуз вышел!!!
Видалитиз маскарпоне трохи ніжніше, ніби вершків додати..тому як надумаєш зготувати, то можна і з ним ;)
ВидалитиДякую за рецепт:)
ВідповістиВидалити..на здоров'я ;) сподіваюся пиріг смакуватиме :)
ВидалитиВау! Уявляю. як це смачно і корисно! :) Дякую за рецепт!
ВідповістиВидалитисмачно і незвично! Гадаю, ті хто не любить гарбуз , як мінімум оціянять смак :)
Видалити