Гарбузовий пиріг
Для ооснови на 25см з бортиками і решіткою:
борошно 300-350 гр.
яйця 2 шт.
сир кисломолочний - 100 гр.
масловершкове - 80 гр.
цукор 130 гр.
сіль - щіпка
розпушувач - 1 ч.л.
1.Масло кімнатної температури змішати з цукром.
2. Додати яйця ( можна лише жовтки).
3. Додати сир натертий на терці, дрібку солі.
4. Борошно пересіяти, додати розпушувач, гарно розмішати і ввести в кілька прийомів у масляну суміш.
5. Покласти до холодильника на час приготування начинки.
Гарбуз заздалегіть запечіть. На виході потрібно 600 гр. м'якоті печеного гарбуза.
Печений гарбуз - 600гр.
Сир кисломолочний - 150 гр ( можна замінити на маскарпоне чи м'який сир для чізкейку)
Цедра апельсина - я тру менше половини від цілого
Яйце - 1 шт.
Кориця, імбир мелені разом 1 ч.л. або за смаком
Крохмаль - я додаю 50гр., бо інколи начинка потім тече
1. Духовку розігріти до 180 градусів.
2. Тісто розкатати і викласти у форму. Тісто має бути близько 5 мм. Залишки можете використати на декоративну решітку.
3. Всі складові для начинки змолоти блендером

4. Випікати близько 50 хв. Серединка має злегка тремтіти, але не бути рідкою. Час регулюйте під свою духову шафу.
Охолодити при кімнатній температурі і поставити до холодильника на 6 годин або на ніч.
АААААА!!!!!!! Ну это все! Ну все! Пути назад нет!
ВідповістиВидалитидостаю тыкву из морозилки! И иду за маскарпоне и имбирем!
Очень круто смотрится! а в его потрясном вкусе я не сомневаюсь!
він ще такий колоритний вийшов :DDDD зі шрамами))) маскарпоне, то моя отсєбятіна, там сміливо можна використовувати і звичайний сир :*
ВидалитиЯ тоже с ним хочу!!! Вкусненько же! А шрамы зачет! Брутальный гарбуз вышел!!!
Видалитиз маскарпоне трохи ніжніше, ніби вершків додати..тому як надумаєш зготувати, то можна і з ним ;)
ВидалитиДякую за рецепт:)
ВідповістиВидалити..на здоров'я ;) сподіваюся пиріг смакуватиме :)
ВидалитиВау! Уявляю. як це смачно і корисно! :) Дякую за рецепт!
ВідповістиВидалитисмачно і незвично! Гадаю, ті хто не любить гарбуз , як мінімум оціянять смак :)
Видалити