Час дарувати подарунки

Я вже розповідала, що я працюю бухгалтером ( не сама творча професія :) ) У лютому у моєї наставниці, яка мене навчає премудростям цієї професії було День народження, але не було можливості її привітати, та й часу зробити щось також..тому вирішила її привітати на 8 березня. Так як тяга до шиття у мене ще не зникла, і кухонними прихватками я ще не всіх одарила, тому вибір для мене був очевидним. Отож вийшли у мене дві такі прихваточки


Вирішила використати тканини з набору "Сови", які у мене залишилася і підібрала до нього тканини з деяких зимових колекцій. Прихваточки з цього набору ви могли бачити ось тут


Рукавичку пошила з другого разу :) хотіла одне, але технічні нюанси не дали мені змогу зробити задумане, тому результат вийшов інший, але він мені також сподобався. Рукавичку змалювала зі старої, яка у мене була, тому нічого складного у викрійці нема.


Вирішила підшивати косу бейку вручну, як на мене так акуратніше, та й не промислові у мене масштаби, тому роблю все непоспішаючи :)
А ще зробила листівку. На ній я тренувалася розмальовувати фоновий штамп. Мій останній варіант можете подивитися ось тут.


Коментарі

  1. Гарненькі такі пріхваточкі, Аня! Відтінки приємні дуже!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ірино! Захотілося чогось спокійного і нейтрального :)

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт