Годинник для дитячої кімнати

Нещодавно у чоловікової племінниці був День народження. Захотілося зробити рукодільний подарунок, але такий, щоб і практичний був. Порозмірковувавши трохи, вирішила зробити годинник.

Основу для годинника як і сам механізм купила окремо, а далі тільки уява і натхнення. Зробила пластикових фігурок, пофарбувала в потрібні мені кольори.


Самих фігурок здалося мені мало, тож зробила під них підложки з тої ж таки пластики + папка для тиснення.



Фарбувала акриловими фарбами двох, навіть трьох марок: Decola, Ладога та Martha StewartDecola щось мені зовсім не сподобалася. У мене є лише перламутрова, але пофарбувавши нею свої основи, навіть через кілька днів фігурки були дещо липкі...Martha Stewart як завжди проблем нуль. Та й працювати з ними мені легше, це інтер'єрні фарби, кольорова палітра там шикарна, принаймні як на мене.


 І ще вичитала, що ці фарби від Марти Стюарт можна використовувати і на тканині, але ще не перевіряла, а ще через 3 тижні вази, тарілки можна мити, без страху, що фарба зітреться, я ще не перевіряла, але так зазначено на сайті :) Основу годинника покрила акриловим лаком. 
Було ще кілька ідей, але як завжди не вистачило часу..можливо ще їх реалізую.


Зробивши один годинник, зрозуміла, що хочу ще й собі щось таке зробити. Бачила кілька вишитих основ під годинники і мені дуже сподобалося. А вам як така ідея?

Коментарі

  1. Гарно вийшло і оригінально. Справжній ексклюзив)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Анюта! А найголовніше, що іменинниці дуже сподобалося, це так класно, коли в дитини очі загораються від подарунку!!

      Видалити
  2. Очень здорово получилось! Классная идея! Ярко и солнечно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Алёна! Нравится делать что-то для деток, ведь их реакция самая что ни есть настоящая!

      Видалити
  3. Красивые часики получились) Классная идея с фигурками.

    ВідповістиВидалити
  4. Гарний годинник! Фігурки такі пастельно-дівчачі вийшли :-) Я от теж задумуюсь над власноруч створеним годинником на кухню... бо все не можу знайти підходящий :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як кажуть, хочеш, щоб було добре, то зроби це сам :) А тут таке поле для діяльності..і основу можна вибрати, яку хочеш ( і чайничок, і яблучко..і ще багато-багато чого) І можна пофарбувати, і вишити основу, а може і зв'язати :)

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт