Чарівна Сова - цей мій блог про життя, випічку та рукоділля, на сторінках якого я ділюся своїми ідеями, майстер класами та рецептами.
Мої вироби можна знайти за назвою Vrabec Studio
День Незалежності
Отримати посилання
Facebook
Twitter
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
-
Цього року це свято сприймається інакше...це вже не просто зайвий вихідний на роботі...Шкода, що розуміння цього далося таким страшними подіями.
Давно хотіла написати подібну статтю, а спонукало прочитання різних думок з цього приводу, які, по правді, мене чомусь вводили в ступор. Хочу попередити, що я не буду давати вам точних формул за якими можна порахувати, бо видів рукоділля дуже багато, є різна специфіка роботи, я лише хочу узагальнити цю інформацію і дати напрямок. Гадаю, у більшості майстрів настає такий момент, коли ваші вироби хочуть купити або ж ви маєте бажання їх продавати. І тут постає це одвічне питання: як? як визначити ціну продажу. Сьогодні я не хочу філософствувати на тему: я роблю для душі, заробіток не для мене, сьогодні буду говорити про те, коли це стає вашим джерелом доходів. Чесно, я вже забула про всю ту термінологію, що відноситься до ціноутворення, формування і т.і., хоч я за спеціальністю економіст, але так ним і не працювала :) тому буду говорити більш простіше і зрозуміліше і як роблю це я. Хочу попередити, що конкретні цифтри я не буду озвучувати, бо це являється моєю комерційною тає
Ну що ж прийшов час і натхнення для написання рецепту торту, який ми полюбили і який став заміною желейним тортам :) Мова піде про суфлейні торти :) Щоправда, дуже хочеться спробувати зробити мусовий тортик, але щось я ще до нього морально не готова :) На фото апельсиновий торт: апельсиновий бісквіт, мармелад з апельсинового соку, апельсинове суфле :) Приготування. Рецепт розрахований для форми 20/23 см. Тому якщо у вас більша, то потрібно або збільшити кількість інгредієнтів, або ж він вийде просто невисоким. Бісквіт Бісквіт готую ось за цим рецептом . Продублюю лише інгредієнти яйця - 4-6 шт. борошно - 260 гр. цукор - 280 гр. пекарський порошок - 2 ч.л. дрібка солі апельсинова цедра з одного апельсину рослинне масло ( рафіноване) - 125 мл апельсиновий сік з одного апельсину - 125 мл ( приблизно) ваніль Бісквіт потрібно приготувати заздалегідь, бажано на ніч, завернувши у харчову плівку і поклавши його в холодне місце ( холодильник). Випікаю у формі 20 см.
Доброго дня, любі читачі! Сподіваюся цей допис стане комусь корисний, оскільки я свого часу такого не знайшла. Трошки історії. Про фольгування я задумалася ще влітку минулого року, шукала інформацію, але її було дуууууже мало. Тобто я не про відео, де так легко прикладають фольгу, запускають - і отримують фольговане ідеальне зображення. Я саме про інформацію, який папір обрати? Фольгу? і .д. Я б навіть сказала, що інформації взагалі не було. Що ж це таке "фольгування". Є різні способи: можна робити тиснення фольгою за допомогою пресу ( але цей спосіб не для нас), а можна за допомогою машинки для ламінування в домашніх умовах. На той момент (півтора роки тому) можна було придбати машинки двох виробників Heidi Swapp Minc Foil Applicator та від First Edition . Я обрала другу, по-перше через ціну, вона значно дешевша. По-друге, я передивилася безліч роликів в інтернеті, і по користуванню я не помітила різниці в результаті. Тому весь мій досвід пов'язаний с
Мої вітання цього весняного дня! Так-так, я знаю, що зараз не літо, але дуже хотілося показати цей альбом для фотографій. Насправді, я дуже люблю різні тематичні штучки і серії, щоб все гармоніювало між собою. Тому, продовжуючи тему серіалу друзі я зробила ось цей альбом . Але той лобстер мені так сподобався, що вирішила зробити з ним ще один альбом, але більш у морському стилі. І ось що з того вийшло ..лобстера робила по викрійці рака від Оленки :) по формі вони дещо схожі, тому викрійка підійшла мені ідеально! Самого лобстера робила з тканина Tilda, власне як і саму обкладинку до альбому. ..а ще доповнила сам альбом шейкером з блискитками в тон альбому - такий собі морський мікс. Шейкери до цього часу не робила, але трішки часу, логіки - і готово :) Хоча, щодо правильності виготовлення шейкера я маю :) ..щоб якось приховати саму конструкцію шейкера - використала помпони, помпони ніколи не бувають зайвими :) а ще доповнила оксамитовими стрічками, хто пам'ята
Зі святом нашої Незалежності, всіх нас!!!!
ВідповістиВидалитиСлава Україні!!!
ВідповістиВидалитиЗ днем Незалежності! Мира нам всім, нехай наші хлопці ( і дівчата ) повертаються домоду живі і здорові. Молимося за них!!!
ВідповістиВидалитиЗ Днем Незалежності!
ВідповістиВидалитиЗ святом! Хай прийде справжня незалежність в нашу Країну!
ВідповістиВидалитиЗі святом всіх нас!
ВідповістиВидалитиСподіваюсь, що всі ці страхіття скоро скінчаться і ми знову житимемо в своїй рідній мирній щасливій незалежній Україні!
Слава Україні! Героям Слава!
ВідповістиВидалитиЗі святом!
ВідповістиВидалитиДівчата, дякую ВАМ за гарні слова! Думки матеріальні!! Стільки гарних слів було зказано, нехай всі вони швидше здійсняться!
ВідповістиВидалитиLove your post!!!
ВідповістиВидалитиSo beautiful!
ВідповістиВидалити