Щось нове "Бузковий фотоальбом"

Інколи корисно виходити з зони комфорту, адже результат може бути неочікуваний. 
Я б зказала так про мій новий альбом. Майже реалізувала задуману ідею. Але, щоб не перенасичити, вирішила все ж зупинитися.
 А ось що з цього вийшло :)
Невеличкий альбом, 15х20 см


..робота з пружинами завжди вимагає у мене максимум концентрації, як загалом і вся робота, але тут свої нюанси))) з декору вирішила використати чипборд в зірочки, який попередньо заембосила та ось таку в'язану рамочку


..нічого особливого, але колір цього картону такий насичений, що з доповненнями треба бути обережнішими


..майже середина листопада, а новим роком ще й не пахне. Пам'ятаю як років десять тому в ці дні було так холодно і випало багато-багато снігу..зовсім зима, а зараз якось і не схоже. А напередодні того ж року було так тепло, градусів 18 :)
..то ж погоду передбачити точно важко


Коментарі

  1. От дивлюсь: начебто звичайна проста однотона тканина, непишні стримані прикраси, але як цей бузковий колір зриває мозок! Комбінація неперевершена!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Сприйняття кольору дуже залежить ще від монітору... у мене колись на роботі був ноубук з жахливою кольоропередачею як виявилося,і так як робота дозволяла вештатися інтернетом, замовляла матеріали для рукоділля з робочого комп'ютера..і багато моїх покупок, м'яко кажучи, мене розчаровували, або взагалі були непоєднувані між собою

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт