М'ятний фотоальбом і абрикосовий торт

Хе-хе ))) Скоро буду підбирати альбом під торт, або торт під альбом)))
Ось такий альбомчик, розміри 25х25 см, 22 аркуші..здається)))


..тканинна обкладинка, тканинний декор, трошки пластикових саморобних листочків і брадси ))) і так перепліт нижньої і верхньої частини я також роблю, а не приклеюю клаптик стрічки..просто мені так подобається більше..ось все..у кожного ж свої смаки..вірно??




І власне торт. Якщо ви читаєте все те, що я тут пишу ( а я на це дуже сподіваюся))) то знаєте, що маю ще нове захоплення - випічка
..отже знизу вверх - медовий корж ( такий як для торту медовик), абрикосовий джем, бісквіт ( звичаний бісквіт на яйцях, цукру і борошні), мармелад на агарі ( агар, абрикосове пюре, трошки цукру і м'яти), абрикосове суфле ( білки, агар, цукор, абрикосове пюре), зверху кольорова глазур по цьому рецепту, фрукти


торт роблю в  роз'ємній формі, діаметр приблизно 20-22 см, висота близько 10 см. Насправді нічого складного, головне як і в будь якій справі це бажання


..на цьому все))) до нової зустрічі

Коментарі

  1. Ганусю, скоро буду напрошуваться в гості)))!! Такі гарнющі тортики і десертики, впевнена що і на смак вони неймовірні.
    Альбом чудовий, як завжди затишний і красивий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гості це завжди добре)))) буває інколи сиджу і фантазую який це торт зробити))) а потім ще замальовую по шарам))) це все інстаграм мене підсадив на нове хоббі)))

      Видалити
    2. Я б несказала, що я ласунка, але думаю про твої смаколики вже не перший день. Хочу запитати, де ти купуєш агар-агар? Може наважусь щось спробувати спекти)) В випічці я повний ноль (люблю пекти тільки "ліниві" пироги), але бажання спробувати загорається з кожним днем все більше!
      дякую за натхнення!

      Видалити
    3. Агар як і какао купую тут http://cacaogold.com.ua/ Давно перестала використовувати какао те, що продають в магазинах. Не знаю що то, але точно не какао. Чисто для експерименту пекла шоколадний кекс на какао з магазину, крім кольору воно ніякого ефекту не дало, та й на рахунок кольору я б посперечалася. А випічка, це все інстаграм))) побачила красиві фото і захотіла собі спробувати)))

      Видалити
  2. Аню,дуже гарне поєднання рукоділля з випічкою.
    Так гармонійно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надюш! Це така справа, що приносить лише задоволення)))

      Видалити
  3. Аня, а оцей білий крем? Це той, про який ти вчора мені писала? Чи це мармелад на агарі?
    Я від твоїх тортів шаленію)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Біле то суфле на білках, а мармелад на агарі оранжевий прошарок)))) постараюся за кілька днів все описати!!

      Видалити
  4. Я тебе умоляю, зроби кулінарний блог!!!!)))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт