З Новим роком!

Привіт-привіт!
Всіх-всіх вітаю з Новим роком!
Нехай цей рік буде роком миру! Роком радості та роком лише позитивних подій.

Давно мене не було..майже місяць, точніше місяць :) Було багато роботи. До свят встигла пошити лише цих милих овечок, тим більше тканина у мене лежала вже з пів року так точно, чекала свого часу. Загалом я їх пошила 5 штук, для себе та на подарунки. Цього мені вистачило)))) 


Новорічну доріжку я зробила ще в жовтні, здається))) щось пам`ять мене підводить останнім часом
Будиночок зробила в минулому році. Вишила основи для нього та зробила його в техніці картонаж, це у мене цукерковий будиночок)))


Десь в перших числах робила бізе з шоколадом та кунжутом. Цього разу вони вийшли саме такими, як я думаю, і мають бути, гарно підсушеними та легкими..смакотаааа


Через відсутність кунжуту спробувала зробити з шоколадом та волоським горіхом, вийшло не менш смачно, а горіхи у нас не в такому дефіциті))))


На цьому фото видно два "покоління" овечок, перший варіант я потім переробила, точніше переробила вушка, бо, овечка виглядала зовсім як біле мишеня))))


Буде ще один зимовий пост, покажу новорічних гномів. Зима цього року дивна..зовсім на себе не схожа...І не зима ніби. Я взагалі зрозуміла, що скоро новорічні свята десь 30 грудня...цього року все не так як треба..
Зараз я працюю над альбомом на весілля. Буде простий альбом, без усіляких прикрас, просто красивенний папір і трошки штампів)))

Всіх цілую-обіймаю!

Коментарі

  1. Дуже гарно і смачно! А зима, у цьому році таки так, як не зима... але я тішу себе думкою, що можливо то на краще.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Марино! Останнім часом полюбила готувати щось цікаве )) Але поки що тяне лише до солодкого..а на рахунок зими такі ж думки виникають, що тепла зима то на краще

      Видалити
  2. Очаровательные овечки! Нежные и милые!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Аленка! Поздравляю с прошедшими праздниками! Мира и добра!

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт