Що ви ще не знали про мене

Я дисциплінована людина, намагаюся робити всю роботу вчасно..але, останнім часом це не завжди виходить (останній так рік-півтора)..Ще кілька місяців тому Оля Myzzza мене нагородила, але я ніяк не могла прийняти цю нагороду повністю.
Вона задала 11 цікавих питань. Зкажу чесно, нагороджувати нові блоги я не буду, бо знову ж таки, до нових блогів останнім часом я приєднуюся дуже рідко..пояснити об'єктивно причини цього я не зможу..
Але на питання відповім :)
Почали.

1. Яке ваше головне правило?
Бути чесною перед собою і перед людьми. По максимуму!!

2. Що ви хочете встигнути зробити до кінця цього року?
Крім різноманітних рукодільних штучок, я все ж хочу зайнятися продажем своїх робіт..Бо моя теперішня робота, будемо чесними, не приносить мені морального задоволення. Це якщо коротко. А ще хочеться себе реалізувати саме в рукодільній сфері, чи точніше в творчій. Ось такі наполеонівські плани.

3. Без чого ви неуявляєте своє життя?
Моє життя це сім'я та рукоділля..Спочатку сім'я, а потім рукоділля)))). Але вони тісно пов'язані між собою. 

4. Що у своїй творчості ви любите найбільше?
Найбільше я люблю процес зародження ідеї, я щось бачу, вдохновляюсь, потім шукаю ще натхнення для закріплення результату і творю)))) Я навіть зробила спеціальний блокнот для всіх ідей і задумів, і намагаюся все записувати, навіть на роботі якщо щось надумала, беру шматочок паперу і записую, щоб не забути)))

5. Яку якість у своїх друзях ви цінуєте найбільше?
Чесність і безкорисливість. і не тільки в друзях. Отак коротко. Терпіти не можу двохзначності, натяків і ухилянь, а ще я тобі ти мені..Ти або робиш щось, або просто не робиш.

6. Хто або що є вашим натхненням?
Єдиної відповіді немає. Надихає все, і якась річ, і колір, і навіть фактура. Або все в купі. Інколи декілька речей непоєднаних між собою малюють якийсь образ в голові...і тут найголовніше все записати та зафіксувати))))

7. Розкажіть про країну у якій би ви мріяли побувати і чому?
Японія. З двох причин - за індустріалізацію та природу. От хочеться подивитися на великі і гарні міста, які надзвичайно розвинені в плані технологій. А ще Нова Зеландія. Там просто фантастичні краєвиди.

8. Хто є вашим кумиром у творчості якою ви займаєтесь?
Кумирів немає. Мене цікавить так багато напрямків, що виділити один або кілька просто неможливо.
9. Яку б ще творчу ланку ви б хотіли опанувати?
Ооойй....ну я не знаю...мені вистачає поки що кардмейкінгу, скрапбукінгу, картонажу, петчворку та вишивання. А можливо хтось ще мені щось цікаве підкине?? )))))
10. Яка музика вас надихає?
Однозначної відповіді також немає..Я слухаю радіо, точніше Радіо Аристократи. Я з ними з дня заснування))))) Там багато різноманітних виконавців, а мені зазвичай подобається одна-кілька пісень від одного, тому їх дуже багато.

11. Чи визначилися ви у вашій самоцілі у цьому житті?
Це таке серйозне питання. Але відповідь буде неоригінальною. Моя самоціль -  це щаслива сім'я та самореалізація!

Сподваюся вам було цікаво, а ще діліться своїми відповідями, на поставлені мені запитання. Цікаво буде дізнатися більше і про вас, мої дорогі читачі!
ПС: хто ще не записався на цукерку від мене? Швиденько ось сюди

Коментарі

  1. Круто! Дуже приємно пізнати тебе блище! А Нова Зеландія +1))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..неочіквано для самої себе, було цікаво відповідати на питання...Навіть деякі дали стимул для роздумів

      Видалити
  2. Очень интересно почитать про тебя, Ань! В рукодельной сфере обычно мало личного, потому спасибо за откровенность! :) Я тоже очень хочу побывать в Японии, давняя мечта...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..у кожного своя думка і позиція щодо особистого у блогах, хтось вважає це зайвим, або не по "дєлу", а я люблю дізнаватися більше про людей з якими спілкуюся..сподіваюся наші мрії здійсняться :)

      Видалити
  3. Стільки спального! Теж не люблю натяків і двозначності, люблю прямоту. Якщо мені щось з далеку натякають, підштовхуюють мене до чогось, я просто ігнорую, і роблю вигляд, що я не зрозуміла нічого)) Отака я кака))
    І про натхнення, і про сім*ю, і про широкий спектр занять - дуже схожі погляди) Можу порадити спробувати декупаж (якщо цікаво бавитися із фарбами і ювелірним вирізуванням серветок).
    Дуже цікаво, дякую за відвертвсть і щирість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Декупаж, напевно не моє, спробувала напевно раніше за вигтовлення листівок, зробила кілька горщиків..і сховала їх далеко)))) або не моє, або просто тоді не пішло))) Приємно познайомитися ))

      Видалити
  4. А як щодо лялькової мініатюри (румбокси)? ;-) Мене ідея створити щось в такому стилі не покидає з нового року)))) Але для кожного напряму рукоділля потрібна гарна матеріальна база...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..вечір шукала інфу про ці мініатюри ))) цікаво, навіть дуже, але тут, я вважаю, без матеріалів вже нікуди(((( схитрити не вийде, а дивлячись на теперішні ціни то наше рукоділля взагалі безціннне))))

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт