Чарівна Сова - цей мій блог про життя, випічку та рукоділля, на сторінках якого я ділюся своїми ідеями, майстер класами та рецептами.
Мої вироби можна знайти за назвою Vrabec Studio
Перший :)
Отримати посилання
Facebook
X
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
-
Всім доброго вечора! Цим записом хочу розпочати вести свій блог, ділитися своїми рукоділками :) І ось перша з них. Це книга побажань, яку я зробила ще влітку на власне весілля.
Давно хотіла написати подібну статтю, а спонукало прочитання різних думок з цього приводу, які, по правді, мене чомусь вводили в ступор. Хочу попередити, що я не буду давати вам точних формул за якими можна порахувати, бо видів рукоділля дуже багато, є різна специфіка роботи, я лише хочу узагальнити цю інформацію і дати напрямок. Гадаю, у більшості майстрів настає такий момент, коли ваші вироби хочуть купити або ж ви маєте бажання їх продавати. І тут постає це одвічне питання: як? як визначити ціну продажу. Сьогодні я не хочу філософствувати на тему: я роблю для душі, заробіток не для мене, сьогодні буду говорити про те, коли це стає вашим джерелом доходів. Чесно, я вже забула про всю ту термінологію, що відноситься до ціноутворення, формування і т.і., хоч я за спеціальністю економіст, але так ним і не працювала :) тому буду говорити більш простіше і зрозуміліше і як роблю це я. Хочу попередити, що конкретні цифтри я не буду озвучувати, бо це являється моєю комерційною тає
Ну що ж прийшов час і натхнення для написання рецепту торту, який ми полюбили і який став заміною желейним тортам :) Мова піде про суфлейні торти :) Щоправда, дуже хочеться спробувати зробити мусовий тортик, але щось я ще до нього морально не готова :) На фото апельсиновий торт: апельсиновий бісквіт, мармелад з апельсинового соку, апельсинове суфле :) Приготування. Рецепт розрахований для форми 20/23 см. Тому якщо у вас більша, то потрібно або збільшити кількість інгредієнтів, або ж він вийде просто невисоким. Бісквіт Бісквіт готую ось за цим рецептом . Продублюю лише інгредієнти яйця - 4-6 шт. борошно - 260 гр. цукор - 280 гр. пекарський порошок - 2 ч.л. дрібка солі апельсинова цедра з одного апельсину рослинне масло ( рафіноване) - 125 мл апельсиновий сік з одного апельсину - 125 мл ( приблизно) ваніль Бісквіт потрібно приготувати заздалегідь, бажано на ніч, завернувши у харчову плівку і поклавши його в холодне місце ( холодильник). Випікаю у формі 20 см.
Доброго дня, любі читачі! Сподіваюся цей допис стане комусь корисний, оскільки я свого часу такого не знайшла. Трошки історії. Про фольгування я задумалася ще влітку минулого року, шукала інформацію, але її було дуууууже мало. Тобто я не про відео, де так легко прикладають фольгу, запускають - і отримують фольговане ідеальне зображення. Я саме про інформацію, який папір обрати? Фольгу? і .д. Я б навіть сказала, що інформації взагалі не було. Що ж це таке "фольгування". Є різні способи: можна робити тиснення фольгою за допомогою пресу ( але цей спосіб не для нас), а можна за допомогою машинки для ламінування в домашніх умовах. На той момент (півтора роки тому) можна було придбати машинки двох виробників Heidi Swapp Minc Foil Applicator та від First Edition . Я обрала другу, по-перше через ціну, вона значно дешевша. По-друге, я передивилася безліч роликів в інтернеті, і по користуванню я не помітила різниці в результаті. Тому весь мій досвід пов'язаний с
Вітаю друзі у моєму блозі. Давно нічого не писала та не показувала, але і покидати його не хочу. А ще я зрозуміла, що цікаво переглядати свої витвори та той об'єм роботи, яку я виконала за всі ці роки. Хочу показати дещо, що зробила для себе. Бо ж всім відомо про чоботаря без чобіт)) Це не типовий альбом для фото, а альбом для зберігання поштових наборів. Колір підбирала такий, щоб він вписався в мою концепцію цієї шафи. То ж цей альбом не лише практична річ, він частина декору кімнати. Колись в дитинстві ми з батьком збирали різні цікаві конверти і вклеювали їх у альбом. І я маю кілька таких у сховку - теплі спогади дитинства. І хоч привід був не надто радісний, але з початком війни, я почала збирати набори від Укрпошти. За майже два роки їх накопился стільки, що тримати і надалі їх в конверті не варіант, та й цікаво їх переглянути час від часу. Було у мене кілька ідей, як же їх оформити. Вклеювати в альбом я не хотіла. Потім була ідея використати альбом з файлами. Але не всі ма
Аню, вітаю! Така книжка - чудова пам'ять з урочистого дня)) Вийшло дуже ніжно і витончено! Натхнення вам на створення нових робіт!
ВідповістиВидалитиДякую за такі гарні слова! Дуже приємно :)
ВідповістиВидалити