Прикрашаєм новорічну ялинку

Мабуть у всіх так, хочеться багато чого встигнути та зробити, а часу на це не вистачає. Майже перед самим Новим роком я натрапила на блог однієї чудової рукодільниці Олени. Вона проводила спільний проект по пошиттю новорічних іграшок. Але я не встигла взяти у ньому участь(((..Тому була дуже щаслива, коли виникла можливість пошити такі чудові іграшки за її викрійками та МК. Я вибрала три різні іграшки, які найбільше мені нагадували про Новий рік. Вони всі невеличкі приблизно 12х10см, але пошити їх виявилося не так просто..А все через своневеликі розміри. Тому вони вимагали багато зусиль, щоб вийти такими ж гарними як у Олени. Ось, що у мене вийшло

  




 Коника дещо змінила. На жаль мені не вистачило тканину для качалочки (((..але й без неї вийшло симпатично :)


Викрійки пташечок та сердечка знайшла в одному з німецьких журналів для рукоділля..хоча мені здається, що такі ж викрійки я бачила в книгах з Тільдами..




такі рукодільні іграшки прикрашали нашу ялинку цього року. Сподіваюся, що до наступного зроблю ще кілька цікавих іграшок.
 Перед Новим роком нас з чоловіком запросили на День народження до маленької дівчинки. І я не могла не скористатися можливістю спробувати пошити нову іграшку. :) Зайців шила, коней шила і навіть білочок з оленями. зустрічайте моє нове творіння

 Тіло пошите з американської бавовни, одяг з фетру. Оскільки іграшку робила для дівчинки -без прикрас не обійтися :). І знову це шарфик та трояндочка з фетру.





Коментарі

  1. Анечка, такие они чудные получились!!!!!! Очень нравятся!!!!!! Особенно, как здорово смотрится клеточка на лошадке! Я, кстати, тоже шила их без качалки - нужен был быстрый подарок, а времени на качалку не хватало :))))

    ВідповістиВидалити
  2. Чуть не забыла: звездочка на ткани у олешки на месте глазика - просто супер!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) сама увидела только, когда обрабатывала фото.. до этого как-то не бросалось в глаза

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт