Фотоальбом для немовлят / Newborn Baby Photo Album

З думками про найменших створився новий альбом - для немовлят! Адже на самому початку, ми ще не знаємо, що саме полюблять дітки, якому герою чи тваринці віддадуть перевагу, чи, навіть, на яку схожу за своїм характером)) Такий альбом я вже показувала трішки раніше ось тут але мене запитали за інші кольори, тому в пару до бузкового створився м'ятний


Дизайн нейтральний, в думках є ще і інші кольори, але такі ж ніжні ;) Створювався з любов'ю про малюків. До дизайну альбомів завжди підходжу досить серйозно, думаю про те, як альбом виглядатиме після років перегляду. Особливо це стосується дитячих альбомів, тому всі деталі я надійно приклеюю та / або пришиваю, тому у моїх альбомах немає багатошарового декору ( крім лісових альбомів та єдинорогів, але там кожна деталь пришита і не один раз))).


..і цього разу з декору у мене натуральний фетр та сердечко..особливо подобається, що слоник дещо об'ємний.. сам дизайн слоника - це мої улюблені британські дизайнери TommyandTillyDesign. Такого слоника з плівки і фетру зробити досить просто, якщо у вас, звичайно є плотер. Спочатку вирізати слоника з фетру, а потім зображення на термоплівці і з'єднати.


..повітряна кулька з МДФ та прикрашена термоплівкою з глітером, краї пофарбувала під колір альбому



..всередині невеличка кишенька, там в конвертик можна покласти якісь пам'ятні речі, або зберігати фотокутики, щоб не шукати їх по всьому дому, а все мати під рукою..такий формат зручний якщо ви використовуєте фотоапарат для миттєвих фото


..сам альбом традиційний - зшиті аркуші ніжного молочного кольору


..плівку використала матову, оскільки велюрову складно клеїти, а я боялася, що можу підпалити фетр, крім того дрібний малюнок на тій плівці не надто і виріжеш, для всього свої нюанси))


..вирішила згадати свої ранні роботи (поки це не стало мейстрімом)))) і зробити ці альбоми з округлими кутами



На цьому поки все! Тримаю руку на пульсі, адже наразі пробую щось нове ;) 

Коментарі

  1. Ідеальний!♥ Слоник -неперевершений!♥

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ..дякую, Саша! Слоник справді дуже мімішний, не змогла встояти і купила дизайн ))

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Міні-торбинка: Майстер клас