Що подарувати на новосілля?

Напередодні Нового року моя подруга переїхала до нового будинку. Я ще не знала, коли потраплю до неї в гості, але знала, що зроблю для нової оселі щось рукодільне. Довго думала, було багато варіантів, але часу на роботу було мало і тому зробила те, що робиться швидко. Хоча думаю у мене є час зробити все задумане і подарувати їй на весняні свята :) З варіантів була цукерниця. Такі цукерниці я вже робила дещо раніше. Дякуючи МК Lusi шити цукерницю зовсім нескладно. Щоправда довелося зробити її меншою вже в ході розкрою, як було заплановано :) до цукерниці приєдналися дві прихватки. Прихватка "Серце" зшита також по МК Lusi :) І щоб я без неї робила


Розміри цукерниці 14х14 см, прихватка "Серце" - 21х21 см, розміри квадратної прихватки 18х18см

Для пошиття використовувала набір німецької бавовни. Купувала цей набір зовсім для інших цілей, але якось ідея перегоріла і він мені стався у нагоді. Прихватки ущільнені ватином та додатково зміцнені дублерином на тканиній основі.


Доречі косу бейку я робила також власноруч. Вирішила за першим разом спробувати все :) Отака я нетерпляча. Робиться вона нескладно, але трохи довго, думаю якби було більше допоміжних засобів вся робота робилася б набагато швидше. Проте витрачений на неї час того вартий. 
Вирішила ще до комплекту пошити підставки для чашок

 
Розміри підставок 11х11см



Для зав'язок використовувала двосторонні атласні стрічки


 Оскільки досвіду в пришиванні косої бейки у мене немає, вирішила піти легшим шляхом і пришити її декоративним стібком. Результат мене задовольнив :)



Тут я також вирішила схитрувати чи це спрацювало моє прагнення навчитися чомусь новому. Справа в тому, що згідно МК по якому я шила цукерницю, вона зшивається звиворітньої сторони, потім вивертається і вже потім прошивається по периметру. Проте запас підкладочної тканини дозволяв мені застрочити тканину поверх лицьової. І знову я пройшлася декоративним стібком.


Коментарі

  1. Потрясающий наборчик!!! Замечательное сочетание серого и оранжевого!

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Вика, спасибо! Это был мой первый комплект и первый опыт по пошиву таких полезных штучек, по-этому вдвойне приятно, что оценили :)

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт