Хто зказав, що ранок починається з кави?

Зазвичай ранок починається саме з кави. Це такий ритуал. Приходиш на роботу, готуєш каву і за.....роботу, мабуть подумали ви :) І будемо вважати, що так воно і є!!
Але..але цього разу все пішло не за схемою. А приводом для цього став смачний рецепт від Наталі, а причиною ось ці булочки..


Отже, це булочки з листкового тіста з заварним кремом, в якості додаткового топінгу родзинки та смажений арахіс. Фаворитів у нас немає, комусь до душі припали з родзинками, а кому з арахісом..але головне, що буде ще)))
Між вишиванням, шиттям і фарбуванням я ще роблю листівки..для різноманітності..
Ось це листівка до Дня народження.

листівка з золотим ембоссінгом та чипбордом

З нею беру участь у завданні від блогу Зроби Сам(а)

і трошки лірики

Paolo Nutini - Iron Sky [Abbey Road Live Session]

мирної та дощової осені всім нам!

Коментарі

  1. Как вкусно и ароматно! Ах, я таю...

    ВідповістиВидалити
  2. Ммммммммммммммм мені знову їх захотілось, такі апетитні!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вийшли ну дуже смачними! А коли ще тепленькі, то взагалі блаженство..Відчуття наче наполеон їси

      Видалити
    2. та ну вас!... відчуваю піду завтра за тістом :)))
      дуже смчано виглядає! :)))

      Видалити
    3. Оля, купуй бігом тісто, не пошкожуєш)))

      Видалити
    4. ..а краще одразу 2 порції тіста, щоб два рази не ходити ))))

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Фотоальбом для філателії